Grunnen til at det er viktig å kategorisere og merke innholdet du lager på Toluna.

Kategorisering og marking av meningsmålinger og emner er en viktig del av å lage innhold på Toluna. Her er noen gode råd på veien i noe av det som er det viktigste for innholdet ditt:

  1. Prøv å være så spesifikk som mulig når du velger kategori og underkategori. Dette gjør det enklere å finne innholdet ditt for de andre medlemmene, som igjen vil resultere i at du får flere responser. En annen viktig ting er å huske på er at innhold som ikke har blitt ordentlig kategorsiert, kan komme til å bli slettet av samme grunn; feil kategorisering kan gi negative søkresultater og kan ende på feil sted når medlemmer blar i innhold organisert etter kategori.
  2. Merking er ikke påbudt, men vi anbefaler det på det sterkeste at du legger til et par merker på hver enkelt meningsmåling og emne du lager. Merker er mer fleksible og spesifikke enn kategorier; feks. dersom du skriver en anmeldelse av en film du har sett, kan du velge å merke den med filmnavnet og ikke bare kategorisere den som Film & Kino / Science Fiction (feks.) Merker kan ha en stor og positiv innvirkning på hvor mange medlemmer som finner og svarer på innholdet ditt.
  3. Når du er I tvil om hvilken kategori du skal bruke, bruker du ‘Annet’ kategorien. Dersom du har laget en meningsmåling eller et meningsemne  som ikke passer inn under noen av kategoriene velger du ’Annet’. I disse situasjonene er det enda viktigere at du merker innholdet så godt som mulig, ellers blir det ekstremt vanskelig å finne innholdet for andre, og dermed også vanskeligere for deg å få ’Sosiale Belønninger’. Så dersom du har skrevet en anmeldelse for en film du har sett, men ikke finner en sjanger, velger du ’Annet’ i underkategorien og merker den godt.

Vi sees på siden,

Mvh

Avner & the Toluna Team

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: