Relatert Innhold

Når du skriver spørsmålet til meningsmålingen, eller tittelen på emnet ditt vises en liste relaterte meningsmålinger og emner på høyre side av siden. Å lese gjennom denne listen er en bra måte å finne meningsmålinger og emner som kan være av interesse for deg. –Dersom du tok deg tid til å lage en meningsmåling om fotball er det jo ganske logisk å anta at du liker fotball; hvorfor ikke si hva du mener?

Det er like viktig å se gjennom det relaterte innholdet for å sjekke at det ikke allerede fines lignende meningsmålinger eller emner, medlemmene liker ikke å svare på det same spørsmålet flere ganger. Dersom meningsmålingen eller emnet allerede finnes på siden vil medlemmene antageligvis hoppe over ditt innhold, noe som vil gjøre det vanskelig for deg å få poeng gjennom ’Sosiale Belønninger’

Vi sees på siden,

Mvh

Avner & Toluna teamet

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: