Velkommen til den Ofisielle Toluna Norge Bloggen!

Velkommen til Test & Vote medlemmer!

Toluna.no har tatt over for Test & Vote. Medlemskapet ditt, samt informasjonen og poengene dine har blitt overført til Toluna. Du trenger ikke vente på invitasjon for å si hva du mener! Logg in med Test& Vote brukernavnet og passordet ditt, og fortell verden hva du mener!

Hva kan Toluna medlemmer gjøre på siden?

 • Svare på spørreundersøkelser! Det er mange nye ting på siden, men spørreundersøkelser er fremdeles en stor del av Toluna: du kan forvente å få den første eposten i løpet av kort tid.
 • Lage meningsmålinger: meningsmålinger består av lukkede spørsmål med et gitt nummer forhåndsbestemte svar. Klikk her for å lage en meningsmåling nå!
 • Lage meningsemner: meningsemner består av åpne spørsmål; medlemmer kan selv skrive hva de mener. Klikk her for å lage et meningemne!

Du kan legge inn video fra YouTube, eller bilder fra nettsteder og datamaskinen din i meningsmålingene og meningsemnene og meningene dine. Ettersom Toluna nettverket handler om medlemmenes meningsmålinger, emner og meninger, kan du lage så mange du vil- det er ingen grenser!

 • Si din mening: meninger skrives av medlemmene i respons til et meningsemne, hvert medlem kan bare legge inn en mening per emne.

Bli kjent med Toluna

For å hjelpe deg å bli kjent med den nye siden, har vi laget en del opplæringsmateriale du kan benytte deg av:

 1. Toluna Guiden gir grundig forklaring i hvordan du bruker siden, samt mange nyttige tips, vi anbefaler på det sterkeste at du tar deg tid til å gå gjennom den før du bruker siden.
 2. FAQ delen er en full av nyttig informasjon; der har vi svar på alle de vanligste sørsmålene vi mottar fra Toluna medlemmer.
 3. Å lese bloggen er den beste måten å holde seg oppdatert med siste nytt fra Toluna, men du kan også benytte deg av ’Nyheter’ lenken nederst på siden, eller abonnere på  RSS-feeden vår.
 4. Retningslinjene våre for personvern, samt Betingelsene for siden gir all den juridiske informasjonen du trenger, og kan ses når som helst ved å bruke linken nederst på sidene.
 5. Kontakt Toluna: dersom du ikke finner informasjonen du leter etter ved hjelp av disse ressursene, kan du ta kontakt med Toluna ved å klikke her.

Hva bør jeg gjøre først?

Vi anbefaler at du starter med en av disse aktivitetene:

 1. Personlig interesseundersøkelser: gjennom disse korte undersøkelsene lærer vi deg bedre å kjenne; og den informasjonen du oppgir gjør at vi kan tilpasse innholdet på siden til det du liker; det øker også sjansene dine motta invitasjoner til spørreundersøkelser du er kvalifisert til å delta i. Hver av de personlige innteresseundersøkelsene er verdt 300 Toluna poeng, og når du har tatt alle får du en engangsbonus på 2000 poeng! Klikk her for å bli tatt videre til interesseundersøkelsene dine nå. Du kan også ta dem når du måtte ønske ved å gå til ’Deg’ seksjonen av menyen.
 2. Profil og kontoinstillinger: oppdater profilbildet ditt, personlig informasjon og kontoinstillingene dine ved å klikke her,  du har også tilgang til disse instillingene via ’Deg’ menyen.
 3. Søk og bla i innholdet på siden: De personlige interessesseundersøkelsene dine er ferdige, profilen din er klar… tid for å svare på noen meningsmålinger og si hva du mener! Det er flere måter å finne interessante meningsmålinger og emner på Toluna:
 • å velge ‘Utforsk’ fra menyen er det enkelt å finne ferske eller populære meningsmålinger og emner.
 • Du kan også bruke ‘Utforsk’ til å bla gjennom kategorisert innhold klikk her for å se kategorilisten.
 • Du kan bruke søkevinduet øverst i høyre hjørne.
 • Når du blar gjennom innhold vil du se ‘merke skyen’; du kan klikke på merkene for å se relevante meningsmålinger og emner.

Hvordan tjener jeg Toluna Poeng og hva kan jeg gjøre med dem?

Toluna poeng er en virtuell valuta som brukes til å belønne Toluna medlemmer  for aktiviteter de deltar i. Disse poengene kan senere løses inn til gavekort eller lodd til loddtrekninger. Klikk her for å se saldoen din (alle poengene du har tjent tidligere via Test & Vote har blitt flyttet til Toluna), eller klikk her for å løse inn poengene dine. Det er mange måter å tjene Toluna poeng på:

 • Nå gir vi bonuser til medlemmer som lager populært innhold, meningsmålinger og emner som får mye respons. For detaljert informasjon om dette vennligst vis til ’Sosiale Belønninger’ delen i Toluna Guiden.
 • Bonus for høyere status: hvert Touna medlem blir tildelt en status som gjenspeiler hva de andre medlemmene synes om innholdet den enkelte har laget (statusen sees på dashbordet på hjemmesiden). For en mer detaljert forklaring vennligst vis til ’Sosiale Belønninger’ i Toluna Guiden.
 • Skrive meninger (80 ord eller lengre, poeng gis på månedlig basis etter vi har gått gjennom alle meningene)
 • Deltagelse i nettbaserte spørreundersøkelser

Hvor mange poeng er hver av disse aktivitetene verdt?

 • Populært innhold / høyere brukerstatus: venligst les detaljene i Toluna Guiden. OBS: Poeng for populært innhold har en øvre grense på 15 000 poeng per måned.
 • Skriv en mening: 100 poeng ( må være lengre enn 100 ord, begrenset til 5 000 poeng per måned)
 • Sponsete Meningsmålinger: 15 – 150 poeng, avhengig av antall spørsmål.
 • Personlige interesseundersøkelser: 300 poeng per undersøkelse. En engangsbonus på 2 000 poeng blir gitt når du har fullført alle.
 • Nettbaserte spørreundersøkelser: 3 000 – 15 000 poeng eller mer ( avhenger av lengden på undersøkelsen)
 • Inviter en venn: 500 poeng (gis når vennen fullfører registrering)

Som du ser er det mye å gjøre og masse å utforske på Toluna; vi håper du liker den og ser frem til å høre hva du mener!

Vi sees på siden,

Mvh

Avner & Toluna teamet

Reklamer

One response to “Velkommen til den Ofisielle Toluna Norge Bloggen!”

 1. solfrid oliversen says :

  Hvordan virker det ?
  Har nettopp tatt ut 8000 poeng i 16 lodd ( a 500).
  Blir disse sendt meg ( fysisk ) ?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: