Tolunas belønningssystem blir bare bedre og bedre!

Dersom du har en egen webside eller blogg kan du tjene penger ved å rekruttere nye medlemmer, og ved å spre ordet om Toluna! Fortell din familie og venner om oss, samt lesere og følgere av din webside og/eller blogg!
Å reklamere for Toluna på din side er veldig lett, og er en enkel måte å tjene ekstra penger på samtidig som du blir et større medlem i Toluna-familien!
Når du reklamerer for Toluna blir du betalt for hver av de besøkende på din side som registrerer seg i vårt nettsamfunn!

For å gjøre denne prosessen ekstra lett har vi laget vårt eget partnernettverk med navn ThinkAction, som lar deg registrere deg og anvende våre annonseformater på nettstedet ditt raskt og effektivt. Fra vårt brede utvalg av bannere kan du velge en banner som passer siden din best! ThinkAction er veldig brukervennlig, og registreringsprosessen tar ikke lang tid. Du kan også se på ThinkAction hvor mange medlemmer du har rekruttert gjennom siden din, og hvor mange penger du har tjent!

ThinkAction partnernettverket har som mål å øke pengene du tjener på nettet , og vårt kundeservice team er alltid tilgjengelig til å hjelpe deg 24/7. Vi tilbyr utbetalinger for henvisninger av nye medlemmer, og vi kommer automatisk til å betale deg hver 30. dag via PayPal, sjekk eller bankoverføring.

I tillegg finnes det et bredt spekter av spørreundersøkelser og kampanjer tilgjengelig gjennom nettverket, som våre partnere kan delta i. Dette vil bare ytterligere øke pengene du tjener hos oss!

Vi er alltid ute etter å jobbe med nye samarbeidspartnere, og som Toluna-medlem gir ThinkAction oss muligheten til å utvikle vårt partnerskap til et på et profesjonelt nivå! Så dra mer nytte ut av Toluna-medlemskapet ved å bli medlem av ThinkAction!

Ta gjerne kontakt med ThinkAction-teamet på admin@thinkaction.com

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: