Husk at poengene har en utløpsdato!

Kjære medlemmer,

Siden vi for øyeblikket jobber med å forbedre våre belønningsmuligheter for alle våre medlemmer, ønsker vi å benytte oss av sjansen til å minne dere på igjen om at poengene har en utløpsdato. Vi nevnte dette sist gang i mars 2011 i dette blogginnlegget.

For medlemmer som har vært aktive de siste 12 månedene, har poengene på Toluna en gyldighet på 16 måneder. Poeng som ikke har blitt løst inn innen 16 måneder fra da de var mottatt, går ut på dato og blir fjernet fra din konto. Vennligst gå til våre Generelle vilkår for detaljer.

Vi håper at dette vil oppmuntre deg til å utnytte noen av våre nye belønningsmuligheter som vi har lansert i løpet av de siste månedene, som blant annet Facebook Credits!

For å være sikker på at du ikke mister Toluna poeng anbefaler vi at du regelmessig deltar i spørreundersøkelser og meningsmålinger, og at du sjekker saldoen din ofte slik at du kan veksle dine poeng inn i de forskjellige belønningsmulighetene vi tilbyr.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre nye belønninger eller om poengenes gyldighet ved å trykke her.

Ikke glem å bruk poengene dine så snart det lar seg gjøre slik at du er sikker på at de ikke går ut på dato, og hold deg oppdatert på bloggen vår for siste nytt!

Vi sees på nettsiden!
Toluna-teamet

Reklamer
%d bloggere like this: