Noen høsttips!

Vi er allerede langt inn i høsten, og kanskje de lange kveldene fører til at du tilbringer ekstra mye tid forran pcen? Hvorfor ikke være aktiv på din tolunaprofil og få belønning i samme slengen?

Her kommer noen tips til hvordan du enkelt kan tjene poeng på no.toluna.com — Du blir nemlig belønnet for din aktivitet på våre hjemmesider!

– Jo flere stemmer du mottar på meningemålingene du har laget, jo flere poeng tjener du!

– Det samme prinsippet gjeder for emnene du publiserer. Jo flere som legger igjen kommentarer, jo flere flere poeng høster du.

– I tillegg er det slik at alle meninger som teller mer enn 80 ord krediteres med 100 poeng!

– Etter hvert som du er aktiv vil du gå fra ”Nytt medlem” til ”Nybegynner” til ”Viderekommen” osv. Hver gang du oppgraderes til et nytt nivå blir du belønnet med poeng.

Les mer om vårt incentivsystem, reglene og hvordan du kan samle poeng  ved å klikke her.

Poengene kan du blant annet bruke på det fantastiske Supergavekortet

Lykke til!

Hilsen Tolunateamet

Reklamer

2 responses to “Noen høsttips!”

 1. Kjersti says :

  Har prøvd å kontakte dere på «kontakt oss»-skjemaet, men får bare opp meldingen «vennligst anngi gyldig innhold»… Hvor jeg ellers skal kontakte dere vet jeg ikke, derfor gjør jeg det her. So here we go:

  Hei. Jeg fullførte nettopp en lang undersøkelse om røyking og snus. Etter å ha svart på de siste standardspørsmålene om inntekt, bosted osv kom jeg til en side der det kun var bokstaven «e». Det gikk ikke an å trykke på noe og da jeg trykket tilbake og oppdaterte sto det at jeg ikke kunne ta undersøkelsen på nytt. Jeg ble dermed snytt for 1800 poeng som det ble lovet at jeg skulle få da jeg trykket meg innpå undersøkelsen. Dette er svært uprofesjonelt. I tillegg, når jeg ser over undersøkelseshistorikken står det på hver undersøkelse jeg har gjennomført at jeg har tjent 0 poeng. Det burde ikke være lov å love folk poeng uten å faktisk gi noen poeng i det hele tatt. Jeg begynner å bli svært lei etter å ha vært på dette panelet og brukt tid på undersøkelser i over 1 år uten å tjene opp noen poeng annet enn på interesseundersøkelsene (som forøvrig ikke er nok til å komme i nærheten av å komme opp til nok poeng til gavekort). Jeg har sagt i fra om dette før uten å få svar. Jeg har venner som har lagt merke til det samme på dette panelet og som rett og slett har sluttet å svare på undersøkelser her. Jeg vurderer det samme. Jeg er med på andre paneler hvor jeg opp til flere ganger på kort tid har fått gavekort o.l. Disse panelene reklamerer ikke for at du skal få poeng uten å faktisk gi det. Jeg håper på svar denne gangen, noe jeg ikke fikk sist gang jeg sendte tilbakemelding til dere. Håper dere kan ordne poengene jeg har fortjent på mye tid brukt på deres undersøkelser. På forhånd takk!
  ps!
  Det hadde vært svært fint om dere kunne svart på e-mailadressen min…

 2. Kjersti says :

  kan dere være så snill å svare? Jeg har enda ikke mottatt noen poeng for de siste spørreundersøkelsene jeg har fullført. Det er kjipt å bruke lang tid på dette og ikke få noe for det… Hadde vært fint hvis dere kunne vært profesjonelle nok til å svare brukerene deres.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: