Litt om kreditering av poeng etter fullført spørreundersøkelse

Kjære medlemmer,

Dette er et innlegg om poengoverføring etter  gjennomførte undersøkelser, da vi den siste tiden har fått mange henvendelser om dette temaet. Vi forstår hvor frustrerende det er for deg å måtte vente på poengkrediteringen etter at du har gitt oss av din dyrebare tid. Vi gjør alt for å kreditere undersøkelser så raskt som mulig, og jobber hardt med våre kunder og partnere for at dette skal skje. Vi beklager forsinkelsen som har oppstått den siste tiden, som vi forsøker å begrense så langt dette er mulig.

På grunn av kompleksiteten i de ulike undersøkelsene og deres levetid (hvor lenge en undersøkelse forblir aktiv) kan det være stor forskjell på ventetiden til du blir tildelt poeng. Noen ganger er forsinkelsen svært kort og poengene blir kreditert innen få timer eller dager. Andre ganger kan dette ta flere uker og opp til en måned. Hvis du tilfeldigvis tar en undersøkelse i løpet av de første dagene den er åpen, kan du (dessverre) ende opp med å vente seks uker eller mer for poengene dine. Dette er grunnen til at invitasjonene du mottar forteller deg at poeng vil bli tildelt innen 4 uker etter lukking av en undersøkelse.

Vi ønsker ikke at du skal bli bekymret for at poengene dine har blitt glemt fordi de ikke vises i løpet av dager eller uker. Vi vil alltid gjøre vårt beste for å gi rask godskriving av poeng der det er mulig.

Vi håper dette bidrar til din forståelse av godskrivingsprosessen for  poeng for Tolunaundersøkelsene du har deltatt i, og vi takker for at du fortsatt viser engasjement!

God helg! Vi sees på nettsidene J

Vennlig hilsen

Toluna teamet

 

 

%d bloggere like this: