Oppdatert Toluna – Versjon 3.0

Kjære medlemmer,

Dere har kanskje lagt merke til noen nye forandringer på Toluna den siste tiden. I vår siste versjon har vi lagt til noen nye kule funksjoner, forbedret de eksisterende og fikset noen viktige problemer med siden.

Nytt på siden:

-Vi har utviklet en fantastisk infografikk som virkelig vil gi liv til dine meningsmålinger. Infografikk gir grafiske fremstillinger for å hjelpe deg med å analysere svarene folk gir deg! Gi det en sjanse ved å klikke på ikonet i verktøylinjen (nederst i venstre hjørne) av meningsmålingen når du er i Utforsk-området, eller trykk på Infografikk-knappen hvis du er på innholdets spesifikke side.

new feature_infografikk3

new feature_infografikk2

-Nå kan du bygge inn dine meningsmålinger, dueller og tommelavstemminger på din blogg eller hjemmeside med vårt nye verktøy! Det går raskt og enkelt. Alt du trenger å gjøre er å klikke på ‘+’ ikonet nederst til venstre og følge instruksjonene slik at du kan gjøre ditt Toluna-innhold tilgjengelig på din side.

new feature_embed

new feature_embed2

– Sidevarslinger har nå blitt gjort mer synlig og vi har utvidet varslingene for å holde deg mer oppdatert på hvem som stemmer på innholdet ditt og på alle de store nyhetene fra Toluna. Se etter den oransje firkanten rett under kategorien Lag øverst på siden, som du ser nedenfor.

new feature_varsler

Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har spørsmål eller kommentarer. Vi ser fram til å høre dine tilbakemeldinger og håper du får bruk for de nye funksjonene.

Ses snart på siden!

Tolunateamet

Reklamer

Stikkord: , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: