Kreditering av undersøkelser

piggybank-1

Kjære medlemmer!

Vi er i ferd med å teste en ny måte å kreditere markedsundersøkelser på. Dette betyr at for de fleste undersøkelser du fullfører, verdt opp til 8000 poeng, vil Toluna kreditere poengene til din konto innen 24 timer.

De 24 timene mellom fullføring og kreditering vil tillate oss å fortsette og utføre kvalitetskontroller på alle svar. I visse tilfeller vil noen undersøkelser imidlertid kreve en grundigere kontroll, noe som vil forsinke krediteringen i opptil fire uker.

Vi håper dette vil forbedre din erfaring med undersøkelsen her på Toluna! Hvis du har noen spørsmål, ikke nøl med å kontakte vår kundesupport ved å klikke på «Kontakt»-knappen nederst på siden av nettstedet.

Tolunateamet

Reklamer

Stikkord: , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: