Tolunas Toppmeny har fått nytt utseende!

cropped-cropped-toluna_logo.png

Kjære medlemmer,

Du har kanskje sett at Toppmenyen på Toluna har fått en ny design i ettermiddag?! Målet med denne endringen er å gjøre det lettere for våre brukere å navigere på siden, så vi har plassert undersøkelser foran og i midten fordi vi vet at de fleste av dere er her hovedsakelig for det. Resultatet kan du se her under, der den nye undersøkelser-kategoiren er valgt,  som også viser undermenyen som inneholder Undersøkelsessenter, Profilundersøkelser og en link til Sponset innhold(Raske Stemmer og Toluna Raske Undersøkelser) :

header

All kontoinformasjon kan nå bli funnet i nedtrekkslisten under ditt brukernavn:

header2

Vi håper du vil ha glede av disse endringene og vi ser fram imot å forbedre andre funksjoner på Toluna på en kontinuerlig basis. Ikke nøl med å gi oss dine synspunkter eller spørsmål i kommentarfeltet nedenfor.

Vi ses snart på nettsiden,

Toluna Teamet

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: