Ny Toluna Nyhet – I Søkelyset

Image

Hallo alle medlemmer,

Neste uke lanserer vi ett nytt ukentlig innlegg som vi kaller «I Søkelyset», der målet er å føre alle Tolunas medlemmer nærmere hverandre ved  å sette søkelyset på det inneholdet DU legger opp på Toluna. Ja du hørte rett, DINE emner, meningsmålinger, tommelavstemninger og dueller kan fra nå av vises som hovedsak på vårt ukentlige innlegg.

Toluna Teamet kommer til å være på ekstra utsikt etter medlemmer, innlegg og emner som har fått mye oppmerksomhet på siden. Vi deler så denne informasjonen med alle på siden og inviterer alle til å delta og gi synspunkter på resultatet. Naturligvis vil medlemmen som  blir vår ”Utvalgt Medlem” få en belønning i form av 5000 bonus poeng på hans/hennes Toluna konto.

For å være sikker på at vi ikke går glipp av akkurat ditt spesielle innlegg, så foreslår vi at du sender oss ditt innlegg så det kan bli med i konkurransen om vår ukentlige ”I Søkelyset”. For å delta med ditt innlegg  send det inn her med en link til ditt innlegg. Om du blir den utvalgte, kontakter vi deg via epost, og vi lager ett innlegg på din vegg så alle de som følger deg kan se at du er vår Utvalgte Toluna Medlem.

Vi ser fram imot å se alle de nye og interessante innleggene våre medlemmer finner på, og kan ikke vente med å dele disse med dere alle her på Toluna samfunnet!

Ses snart på siden,

Toluna Teamet

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: