Thanksgiving Instagram Konkurranse: Vinn 10.000 poeng

Kjære medlemmer,

Takk til alle som deltok i Toluna Høst Instagram Konkurranse (#tolunafall). Responsen vi fikk fra nettsamfunnet var stor og vi gledet oss med å se alle de fantastiske høstrelaterte bildene deres. Den heldige vinnere er: donnaspictures

Her er detaljer for vår neste Instagram-konkurranse:

tolunathanksv1europe

For å kvalifisere deg*:

  1. Følg @Toluna på Instagram
  2. Last opp et bilde av noe du er takknemlig for på din Instagram-konto
  3. Tagg bildet med #Tolunathanks

Denne konkurransen er eksklusiv for Instagram-brukere. Bildet ditt må lastes opp mellom 15.-30. november 2013.

Lykke til alle sammen!

Toluna-teamet

*Regler: Vinneren vil bli tilfeldig valgt den 30. november 2013 kl. 15:00 EST og må følge instruksjonene i konkurransen. Medlemmet må ha en konto på Toluna.com eller være villig til å opprette en konto for å motta poeng. Poeng vil bli delt ut til vinneren mandag 2. desember 2013 etter kl. 17:00 EST og lastes opp direkte til brukerens konto. Vinneren vil bli varslet under sitt bildet på Instagram om at de har vunnet. Innlegg må ikke inneholde noe språk som er uanstendig, fornærmende, truende, trakasserende, ærekrenkende, er injurierende, usanne, villedende eller krenkende for andres privatliv. Toluna forbeholder seg retten til å gjennomgå alle innlegg for innhold, og holde tilbake bonuspoeng fra enhver bruker å bryte reglene som er nevnt ovenfor.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: