Vinterkonkurranse på Instagram: Vinn 10.000 poeng

Kjære medlemmer,

Tusen takk til alle som deltok i Tolunas nyttårskonkurranse på Instagram (#tolunaresolution). Det var veldig interessant å se nyttårsforsett fra jorda rundt. Det gleder oss å annonsere Jopfoh som vinneren blant alle bidragene.

jopfoh

Her er informasjon om vår neste instagramkonkurranse:

winter-wonderland

For å kvalifisere deg*:

  1. Følg @Toluna på Instagram
  2. Last opp et bilde av det du liker best med vinteren på din Instagram-konto
  3. Tagg bildet med #TolunaWinter

Denne konkurransen er eksklusiv for Instagram-brukere. Bildet ditt må lastes opp mellom 16.-30. januar 2014.

Lykke til alle sammen!

Toluna-teamet

*Regler: Vinneren vil bli tilfeldig valgt den 30. januar 2014 kl. 15:00 EST og må følge instruksjonene i konkurransen. Medlemmet må ha en konto på Toluna.com eller være villig til å opprette en konto for å motta poeng. Poeng vil bli delt ut til vinneren mandag 3. februar 2014 etter kl. 17:00 EST og lastes opp direkte til brukerens konto. Vinneren vil bli varslet under sitt bildet på Instagram om at de har vunnet. Innlegg må ikke inneholde noe språk som er uanstendig, fornærmende, truende, trakasserende, ærekrenkende, er injurierende, usanne, villedende eller krenkende for andres privatliv. Toluna forbeholder seg retten til å gjennomgå alle innlegg for innhold, og holde tilbake bonuspoeng fra enhver bruker å bryte reglene som er nevnt ovenfor.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: