Bli belønnet for din tid og deltakelse

Hei medlemmer!

Toluna tester ut en ny funksjon, hvor du kan bli belønnet med opp til 30 poeng for hver undersøkelse du tar* – selv om du ikke er kvalifisert! Denne nye funksjonen gjør at du kan bli belønnet for din tid og deltakelse, selv de gangene hvor du ikke kan fullføre en hel undersøkelse. Det er enkelt: hvis du begynner en undersøkelse og finner ut at du ikke oppfyller kravene til målgruppen eller studien har nådd maksimalt antall deltakere, vil en poengbonus automatisk bli overført til din Toluna-konto.

bonus_0

Vi vil holde deg oppdatert på forbedringer av denne funksjonen, og vi er glade for å kunne gi deg nok en mulighet til å tjene poeng på Toluna!

Ses snart!
TolunaTeamet

*Bonuspoeng vil bli tildelt i utvalgte undersøkelser i vår database, og alle undersøkelse du deltar i er ikke kvalifisert for denne funksjonen. Bonuspoeng vil bli tildelt automatisk til kontoen din umiddelbart etter å ha deltatt. Skulle du kvalifisere for undersøkelsen, vil hele belønningen bli kreditert innen Tolunas standardtider, og ingen ekstra bonuspoeng vil bli tildelt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: