Nyt sesongens værforandringer og få sjansen til å vinne 15,000 poeng med #TolunaSeasons!

Kjære medlemmer,

Har våren kommet til deg eller kjennes det fremdeles ut som vinter/høst? Ta deg tiden uansett, til å nyte sesongens værforandringer og del det med Toluna! Bli med i våres nye Instagram og Twitter fotokonkurranse: #TolunaSeasons! Som alltid, kommer det til å bli kåret to vinnere, som får tildelt 15,000 poeng hver – en velges fra Instagram og den andre fra Twitter.

Instagram Toluna Seasons_ENKlikk på Twitter eller Instagram her for å bli med!

For å bli med trenger du bare å:

 • Følge @Toluna på Instagram og Twitter
 • Vise oss din hva du elsker mest med sesongen rundt deg: Om det er blomster i full blomst eller fargerike blader!
 • Tagge bildet ditt med hashtag #TolunaSeasons
 • Du må følge @Tolunabåde Twitter og Instagram for å kvalifisere

Denne konkurransen gjelder kun for Instagram og Twitter. Du må legge ut bilde ditt mellom 1. april og 30. april for å delta.

 

I tillegg gir det oss stor glede å kunngjøre vinnerene av Instagram og Twitter konkurransen i mars! Vinneren fra Instagram er: @lara_stre og fra Twitter: @narniadrenaline! Begge to vinner 15,000 poeng! Gratulerer så mye!

 Instagram Vinner

instagram winner

 

 Twitter Vinner

Twitter winner
Masse lykke til til de som deltar i #TolunaSeasons konkurransen! Vi gleder oss til å se hva dere legger ut!

Vi sees snart på Instagram eller Twitter!

Hilsen Toluna Teamet

*Konkurranseregler: Vinnerene blir valgt tilfeldig innen 6. mai 2015 kl. 17.00 EST og må følge konkurransens retningslinjer. Deltakerene må ha en Toluna.com medlemskonto eller være villig til å opprette en konto for å motta poengene. Poengene blir tildelt vinnerene innen 5 dager etter konkurransen har avsluttet og blir lastet opp til medlemskontoen direkte. Vinneren blir varslet på sin Instagram eller Twitter. Alle innlegg og kommentarer som blir lagt ut i sammenheng med konkurransen må ikke ha støtende innhold av noe slag. Dette gjelder alt fra uanstendig, fornærmende, truende, trakasserende, ærekrenkende, injurierende, usanne, villedende og invasivt innhold som kan skade andre eller true deres personvern. Toluna forbeholder retten til å gjennomgå alt innhold i hvert innlegg og tilbakeholde bonuspoeng fra alle brukere som bryter reglene nevnt ovenfor.  

Reklamer

Stikkord: , , , , ,

6 responses to “Nyt sesongens værforandringer og få sjansen til å vinne 15,000 poeng med #TolunaSeasons!”

 1. Trond says :

  Halllooooo Toluna!

  «Kontakt oss»-funksjonen på nettsiden deres virker ikke, og slik har den vært i flere dager! Sjekker dere ikke systemene deres?
  Jeg prøver å kontakte dere fordi jeg ikke har fått poeng for en fullført undersøkelse (har mistanke til at systemet deres krasjet under poeng-godskrivingen). Vennligst reparer kontakt-systemet deres snarest, slik at jeg kan kontakte dere.

  • Toluna says :

   Hei Trond!

   Vi har testet ut «kontakt oss» funksjonen og den ser ut til å fungere nå. Vi har ikke hørt at det har vært problemer fra I.T., så det kan hende at du må slette «cookiesene» dine for å få det til å fungere. Husk at det kan ta 30 dager fra undersøkelsen avsluttes til du mottar poeng. Hvis du vil ha verifisert at du kommer til å motta poengene, kan du prøve kontaktskjemaet igjen. Skulle det fremdeles ikke fungere etter at du har slettet cookies, kan du kontakte oss på contact@toluna.com. Uansett, skal vi passe på at alt er i orden, så snart vi hører fra deg!
   Takk for din tålmodighet, vi ønsker deg en flott uke fremover!

   Vennlig hilsen,
   Toluna Teamet

   • Trond says :

    Hei Toluna

    Dessverre, kontaktfunksjonen hos dere er ennå defekt. Jeg har også renset maskin/alle cookies med CCleaner, og har en bra og trimmet stasjonær PC. Uansett, kontaktfunksjonen trøbler likedan som sist. Er kontaktfunksjonen Java- eller Flashbasert? Hvorfor ikke lage en kontakt-funksjon som ikke er så sårbar?

    Det var tidligere det vanligvis tok 30 dager med å få godskrevet poeng, nå er disse godskrevet innen ca 12 timer, nærmest alle som en. Og grunnen til at jeg tror poengene har sviktet denne gang er at jeg aldri fikk opp bekreftelsesvinduet om at jeg hadde fullført undersøkelsen, selv om jeg hadde gjort dette. Derfor vil jeg at dere skal sjekke denne saken konkret. Kan dere gjøre det?

   • Toluna says :

    Hei igjen!

    Send oss en e-post til contact@toluna.com og fortell oss ID nummeret til spørreundersøkelsen + ditt brukernavn/e-post addresse som du bruker på Toluna også skal vi få sjekket din sak konkret.
    Det er merkelig at det ikke fungerer, for det er ikke Java eller Flashbasert og vi har testet at det virker. Når du skriver til oss på contact@toluna.com, fortell oss om dette problemet, slik at IT kan ta en titt på det.

    Angående tiden det tar å få poeng, så kommer det an på hvilken type undersøkelse det er. Ofte når du ikke har fått opp «bekreftelsesvinduet» er du fremdeles registrert hos vår samarbeidspartner som godkjent og får da poengene når de avslutter spørreundersøkelsen og bekrefter hos oss. Derfor kan det fremdeles ta en stund i visse tilfeller, selv om du har opplevd å få poeng godskrevet innen 12 timer den siste tiden. Så snart vi mottar din informasjon på e-post kan vi bekrefte at dette er tilfellet.

    Vi ser frem til å kunne ordne opp i problemet!

    Vennlig hilsen,
    Toluna Teamet

 2. Trond says :

  Hei Toluna

  Takk skal dere ha. Jeg har allerede benyttet epostadressen dere oppgir og sendt avgårde en epost.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: