Del med oss hva som gjør deg lykkelig, og du kan vinne opptil 10,000 poeng!

Kjære medlemmer,

Vi har en veldig spesiell kunngjøring! En kollega fra Toluna teamet i Timisoara, Poland har reist ut på en 10-ukers lang sykkeltur gjennom Romania, Bulgaria, Tyrkia, Georgia, Armenia og Iran. I løpet av turen hans vil folk ha muligheten til å «kjøpe» dager og donere penger til Silvius tur som vil gå til veldedighet. Hvis du har lyst til å følge Silvius reise, kan du sjekke ut Facebooksiden hans her.

For å hedre Silvius lange reise og veldedigheten, holder vi en veldig spesiell konkurranse hvor du har sjansen til å vinne så mye som 10,000 poeng! Bare del med oss hva som gjør deg lykkelig i én setning!

HAPPINESS_NO resized

Nedenfor kan du lese hvordan du kan delta på Toluna.no, Facebook, Instagram, eller Twitter fra 13. April frem til 27. April.

På Toluna.com:

  • Bli med i våres emnekonkurranse her, og fortell us hva som gjør deg lykkelig – i én setning!
  • Alle medlemmer som deltar vil motta 100 poeng og 3 tilfeldige medlemmer vil få 1,000 poeng hver!
  • På et globalt nivå kommer vi til å velge 3 medlemmer som får en flott tegning, tegnet for hånd av selveste Silviu som blir sent mens han er på reisen.

På Facebook:

  • Lik våres Facebookside «www.facebook.com/TolunaScandinavia» og fortell oss på dette innlegget her, hva som gjør deg lykkelig – i en setning!
  • Tre heldige vinnere kommer til å få 5,000 poeng hver!

På Twitter og Instagram:

  • Hvis du vil delta via Twitter, følg @Toluna
  • Hvis du vil delta via Instagram, følg @Toluna
  • Ta et bilde av hva som gjør deg lykkelig og tag det med #TolunaHappinessProject
  • En vinner fra Twitter og en fra Instagram kommer til å vinne 10,000 poeng hver!

Vi sees snart på hjemmesidene!

Hilsen Toluna Teamet

*Konkurranseregler: Vinnerene blir valgt tilfeldig innen 12. mai 2015 kl. 17.00 EST og må følge konkurransens retningslinjer. Deltakerene må ha en Toluna.com medlemskonto eller være villig til å opprette en konto for å motta poengene. Poengene blir tildelt vinnerene innen 15 dager etter konkurransen har avsluttet og blir lastet opp til medlemskontoen direkte. Vinnerene som deltar på Toluna.no blir annonsert på hjemmesidene og vinnerene fra Facebook blir varslet via en privat melding.Di som deltar på Instagram eller Twitter blir fortalt på deres respektive Instagram eller Twitter brukerkontoer. Alle innlegg og kommentarer som blir lagt ut i sammenheng med konkurransen må ikke ha støtende innhold av noe slag. Dette gjelder alt fra uanstendig, fornærmende, truende, trakasserende, ærekrenkende, injurierende, usanne, villedende og invasivt innhold som kan skade andre eller true deres personvern. Toluna forbeholder retten til å gjennomgå alt innhold i hvert innlegg og tilbakeholde bonuspoeng fra alle brukere som bryter reglene nevnt ovenfor.  

Reklamer

Stikkord: , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: