Vis Toluna hva som er til middag og vinn 15,000 poeng med #TolunaDinner!

Kjære medlemmer,

Gjør dere klare til å finne frem til deres indre matguru og vis Toluna hva som er til middag i våres nyeste Instagram og Twitter konkurranse: #TolunaDinner! Som alltid kommer det til å være to heldige vinnere som får 15,000 poeng hver – én fra Instagram og den andre fra Twitter.

Instagram Toluna Dinner_EN

Klikk på Twitter eller Instagram her for å bli med!

For å bli med trenger du bare å:

  • Følge @Toluna på Instagram og/eller Twitter
  • Vise oss hva som er til middag. Du kan dele din favorittoppskrift, vise oss hva du spiser akkurat nå eller fortelle oss hva du drømmer om å spise.
  • Tagge bildet ditt med hashtag #TolunaDinner
  • Du må følge @Toluna på både Twitter og Instagram for å kvalifisere

Denne konkurransen gjelder kun for Instagram og Twitter. Du må legge ut bilde ditt mellom 1. mai og 31. mai for å delta.

I tillegg gir det oss stor glede å kunngjøre vinnerene av Instagram og Twitter konkurransen #TolunaSeasons i april! Etter utrolig mange flotte bilder har vi trukket ut vinnerene. Vinneren fra Instagram er: @quelladeimuffin og fra Twitter: @KatrienHero! Begge to vinner 15,000 poeng! Gratulerer så mye!

 Instagram Vinner

instagram

 Twitter Vinner

twitter

Masse lykke til til de som deltar i #TolunaDinner konkurransen! Vi gleder oss til å se hva dere legger ut!

Vi sees snart på Instagram eller Twitter!

Hilsen Toluna Teamet

 

*Konkurranseregler: Vinnerene blir valgt tilfeldig innen 5. juni 2015 kl. 17.00 EST og må følge konkurransens retningslinjer. Deltakerene må ha en Toluna.com medlemskonto eller være villig til å opprette en konto for å motta poengene. Poengene blir tildelt vinnerene innen 5 dager etter konkurransen har avsluttet og blir lastet opp til medlemskontoen direkte. Vinneren blir varslet på sin Instagram eller Twitter. Alle innlegg og kommentarer som blir lagt ut i sammenheng med konkurransen må ikke ha støtende innhold av noe slag. Dette gjelder alt fra uanstendig, fornærmende, truende, trakasserende, ærekrenkende, injurierende, usanne, villedende og invasivt innhold som kan skade andre eller true deres personvern. Toluna forbeholder retten til å gjennomgå alt innhold i hvert innlegg og tilbakeholde bonuspoeng fra alle brukere som bryter reglene nevnt ovenfor.

Reklamer

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: