Toluna Essentials: Øk antall følgere

large_2247117731

Tolunas nettsamfunn gir alle våre medlemmer muligheten til å dele sine meninger og synspunkt. I en serie av flere innlegg skal vi gjennomgå alle teknikkene og metodene man kan bruke for å få det meste ut av Toluna opplevelsen. I dag skal vi snakke om hvordan du kan øke antallet følgere og venner.

Når du kommer i gang med Toluna, kommer du til å bli en del av Tolunas nettsamfunn. Våre medlemmer er som regel veldig hyggelige, og er glade i å delta i emner, meningsmålinger, tommelavstemninger og dueller

Her er noen enkle tips til hvordan du kan få flere venner og øke antallet følgere du har:

  1. Få flere venner ved å introdusere deg selv etter at du har stemt/kommentert på noens innlegg. Fortell dem at du har delt din mening, slik som ‘sheilaskehill’ har gjort ovenfor. De fleste medlemmer gjengjelder gesten og kommer antageligvis til å følge deg.
  2. Send en Giftie! Alt som trengs er å veksle inn noen få poeng for å sende en Giftie til en ny venn. De kommer til å sette veldig pris på dette.
  3. Følg andre. Nå ut til flere medlemmer ved å følge de som legger ut bra innhold. De kommer til å motta en varsling om at du følger dem, og da kan det hende de følger deg tilbake.

Ved å følge disse trinnene, kan du både dele innhold og lære om nettsamfunnets tanker og synspunk og få sjansen til å møte liksinnede som kjennskap kanskje blir til langvarige vennskap. Så, ikke vær en fremmed! Stopp innom andre medlemmers profiler og introduser deg selv!

For flere tips & tricks, sjekk bloggen! Du kan enten søke på Toluna Essentials, eller komme innom igjen om en liten stund, dersom du allerede har lest alt fra Toluna Essentials så langt!

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger om denne blogserien? Legg igjen en kommentar på veggen!

Hilsen,

Toluna Team

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: