Få nye undersøkelser via SMS

Kjære medlemmer,

Vi har noen spennende nyheter! Snart kommer Toluna til å begynne å sende invitasjoner til spørreundersøkelser via SMS. Disse nye invitasjonene vil kun bli sendt ut for spørreundersøkelser som er spesialformatert til å fungere på mobiltelefoner. De vanlige spørreundersøkelsene blir du fremdeles kun invitert til via e-post.

SMS

Er du interessert i å motta invitasjoner til spørreundersøkelser via SMS? Bare registrer ditt mobilnummer på hjemmesiden så vil du være lagt til i vår database og motta fremtidige invitasjoner til å være med på spørreundersøkelser via din mobil. Hvis du registerer mobilnummeret ditt, men ombestemmer deg senere er det ingen grunn til bekymring. Alt du behøver å gjøre er å gå til dine Kontoinstillinger og avregistrere deg.

Har du noen spørsmål om invitasjoner via SMS? Kontakt oss, eller skriv en kommentar under vårt emne her.

Vi sees på Toluna!

Hilsen Toluna Teamet

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: