Vis Toluna dine pelskledde venner og du kan vinne 15,000 poeng i #TolunaPets2!

Hei, kjære medlem!

Har du et kjæledyr? Da er det endelig tid for å vise det frem! Ta et bilde av din katt, hund, fugl, fisk, skilpadde, ditt hamster eller hva enn du har for kjæledyr og delta i vår nyeste Instagram og Twitter konkurranse: #TolunaPets2! Som alltid kommer det til å være to heldige vinnere som får 15,000 poeng hver – én fra Instagram og den andre fra Twitter.

TolunaPets2_EN

Klikk her på Twitter eller Instagram for å delta!

For å bli med trenger du bare å:

  • Følge @Toluna på Instagram og/eller Twitter
  • Ta tak i kjæledyret ditt og ta et bilde!
  • Tagge bildet ditt med hashtag #TolunaPets2
  • For å kvalifisere, må du følge @Toluna på siden du velger å delta i

*Denne konkurransen gjelder kun for Instagram og Twitter. Du må legge ut bilde ditt mellom 1. juli og 31. juli for å delta.

Det gir oss også stor glede å kunngjøre vinnerene av Instagram og Twitter konkurransen #TolunaBooks fra juni! Etter utrolig mange flotte bilder har vi trukket ut vinnerene. Vinneren fra Instagram er: @wonderbookland og fra Twitter: @StephMWard! Begge to vinner 15,000 poeng! Gratulerer så mye!

Instagram vinneren

instabooks

Twitter vinneren
twitbooks

Vi ønsker alle som planlegger å delta i #TolunaPets2 konkurransen lykke til! Vi gleder oss til å se hva dere legger ut!

Vi sees snart på Instagram eller Twitter!

Hilsen Toluna Teamet


*Konkurranseregler: Vinnerene blir valgt tilfeldig innen 6. august 2015 kl. 17.00 EST og må følge konkurransens retningslinjer. Deltakerene må ha en Toluna.com medlemskonto eller være villig til å opprette en konto for å motta poengene. Poengene blir tildelt vinnerene innen 5 dager etter konkurransen har avsluttet og blir lastet opp til medlemskontoen direkte. Vinneren blir varslet på sin Instagram eller Twitter. Alle innlegg og kommentarer som blir lagt ut i sammenheng med konkurransen må ikke ha støtende innhold av noe slag. Dette gjelder alt fra uanstendig, fornærmende, truende, trakasserende, ærekrenkende, injurierende, usanne, villedende og invasivt innhold som kan skade andre eller true deres personvern. Toluna forbeholder retten til å gjennomgå alt innhold i hvert innlegg og tilbakeholde bonuspoeng fra alle brukere som bryter reglene nevnt ovenfor.

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: