Del dine reiser med oss og du kan vinne 15,000 poeng!

Kjære medlemmer,

Har du reist noe sted i sommer? Kommer du til å reise denne måneden, eller besøke en ny by i ditt område? Last opp et bilde av en eller flere av dine reiser denne måneden (for eksempel: et kjent landemerke, transport du tok, en tur til parken, eller bestemors hus) og delta i vår nye Instagram og Twitter konkurranse: #TolunaTravel. Som alltid kommer det til å være to heldige vinnere som får 15,000 poeng hver – én fra Instagram og den andre fra Twitter.

tolunatravel

Klikk på Twitter eller Instagram her for å delta!

For å bli med trenger du bare å:

  • Følge @Toluna på Instagram og/eller Twitter
  • Velg et bilde fra dine reiser og last det opp på Instagram eller Twitter!
  • Tagg bildet ditt med hashtag #TolunaTravel
  • Du må følge @Toluna på både Twitter og Ins tagram for å kvalifisere

*Denne konkurransen gjelder kun for Instagram og Twitter. Du må legge ut bilde ditt mellom 1. august og 31. august for å delta.

I tillegg gir det oss stor glede å kunngjøre vinnerene av Instagram og Twitter konkurransen #TolunaPets2 i mai! Ut i fra alle de søte bildene vi  mottok, har vi trukket ut vinnerene. Vinneren fra Instagram er: @davi411c og fra Twitter: @silkywaytomars ! Begge to vinner 15,000 poeng! Gratulerer så mye!

Vinneren fra Twitter
tolunapets2 tw winner
Vinneren fra Instagram
tolunapets2 ig winner

Masse lykke til til de som har planer om å delta i #TolunaTravels konkurransen! Vi gleder oss til å se hva dere legger ut!

Vi sees snart på Instagram eller Twitter!

Hilsen Toluna Teamet


*Konkurranseregler: Vinnerene blir valgt tilfeldig innen 8. september 2015 kl. 17.00 EST og må følge konkurransens retningslinjer. Deltakerene må ha en Toluna.com medlemskonto eller være villig til å opprette en konto for å motta poengene. Poengene blir tildelt vinnerene innen 5 dager etter konkurransen har avsluttet og blir lastet opp til medlemskontoen direkte. Vinneren blir varslet på sin Instagram eller Twitter. Alle innlegg og kommentarer som blir lagt ut i sammenheng med konkurransen kan ikke innholde støtende innhold av noe slag. Dette gjelder alt fra uanstendig, fornærmende, truende, trakasserende, ærekrenkende, injurierende, usanne, villedende og invasivt innhold som kan skade andre eller true deres personvern. Toluna forbeholder retten til å gjennomgå alt innhold i hvert innlegg og tilbakeholde bonuspoeng fra alle brukere som bryter reglene nevnt ovenfor.

Reklamer

Stikkord: , , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: