Endringer på Toluna.no!

Kjære Influencers,

Du har kanskje lagt merke til at vi har justert siden sist. Endringene hittil har vært subtile, men noen av dere har allerede lagt merke til dem!

I det som synes å være en kontroversiell oppdatering, har vi erstattet skjul-knappen med et rapportalternativ. Målet er å gjøre det lettere å rapportere upassende innhold du kan komme over og redusere spam.

Når du klikker på Rapport, blir du tatt til Kontaktskjemaet der du finner ut at feltet for Type of Issue automatisk fylles inn. I tillegg legger det også automatisk IDen til innholdet du vil rapportere, slik at vi kommer til det enkelt.

 

kontakt

Innhold bør bare rapporteres hvis det er spam, upassende eller fornærmende. Når du har sendt inn din Abusive Content Ticket, vil den bli gjennomgått av vår Help-Desk Team som deretter vil ta nødvendige tiltak.

reportbutton_toluna1

Med din komfort i tankene har vi også forsterket sikkerhet. Herfra blir du bedt om å skrive inn ditt nåværende passord når du løser inn en belønning eller oppdaterer e-post eller passord.

login

En annen nylig forbedring angår den nye videofunksjonen. Har du prøvd det ennå?
Enklere å laste opp, videoer er også mer synlige nå, noe som betyr at vennene dine ikke vil savne dem!

video

Sammen med video har vi også laget en liten liten forandring til bilder ved å øke størrelsen. Du kan nå laste opp bilder på opptil 4288 × 4288 piksler, selv om filstørrelsen fortsatt ikke kan overstige 1 Mb (vi ser på å øke det også)

bill

Endelig er det en siste endring som bare noen influensører kan se for øyeblikket. Vi har oppdatert den lille logoen som du kan se på nettleserfanen for å matche vårt nye bilde. Er du blant de heldige som ser det?

influence

Som forbedringer til Toluna.com pågår, er det mange flere å komme, og vi håper du er så begeistret som vi er! Vi kan ikke gi bort våre hemmeligheter enda, men vi gir deg gode nyheter: Skjul-knappen vil returnere!

Ikke nøl med å dele tilbakemeldingene dine med Teamet på veggen vår eller via e-post, og vi vil holde deg oppdatert om fremtidige endringer.

Fortsett å påvirke din verden,
Toluna Team

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: