Hvordan sjekke status på belønninger og undersøkelser?

Kjære medlemmer!

Vi får fortsatt spørsmål om dette, så nå vil vi bruke anledningen til å forklare hva du må gjøre for å sjekke statusen på undersøkelser, gavekort og andre belønninger på din Toluna-konto.

Status på belønninger

For å sjekke statusen på la oss si et bestilt gavekort, må du klikke ”DEG” og ”Belønninger”. Her finner du en kalender, hvor du må filtrere datoen  tilbake til bestillingsdato. Det har ikke så mye å si akkurat hvilken dato du velger, men den må være tidligere enn bestillingen.

Så, hvis du bestilte gavekortet den 30. mars, kan du velge hvilken som helst dato før det, for eksempel 29. mars, slik som på bildet under.

Deretter trykker du “Vis” for å se resultatene av søket. Du kan også søke for en kortere periode ved å bruke datofilteret til høyre. Denne viser dagens dato som standard.

belon2

Under ser du to eksempler der det ene gavekortet er under behandling og det andre er behandlet. Når gavekortet er behandlet vil kolonnen i historikken din bli oppdatert med gavekode og en lenke til gavekortsiden.

belon3

Som beskrevet i våre vilkår kan det ta 8 uker før gavekort er ferdigstilt.

Poengoversikt

Du kan også sjekke statusen på markedsundersøkelser du nylig har deltatt i. Gå til din profil og trykk på ”Dine poeng” og filtrer datoene på samme måte som nevnt over. Her har du også muligheten til å gjøre et mer spesifikt søk ved å bruke nedtrekksvinduet og velge mellom undersøkelser, premietrekninger, belønninger og diverse. Som tidligere nevnt trykker du ”Vis”, og så kan du scrolle nedover historikken. Til høyre ser du kolonnen med Debit/Kredit, som viser hvilke poeng du har tjent (på undersøkelser, QuickVotes, etc.) og også poengene du har brukt.

poeng

Vi håper dette gjør det enklere å navigere rundt på siden.

Tolunateamet

Reklamer

Stikkord: , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: