Toluna Middags-hjemlevering Regler

food delivery nordics

SPILLEREGLER

Artikkel I:Organisasjon

Toluna SAS, med en kapital på 2 600 000 euro, med adresse 5 avenue du château 94300, Vincennes, og registrert på n°432033181 i Trade and Companies Register, er organisert som en åpen konkurranse hvor ingen kjøp kreves. Konkurransen “Toluna Middags-hjemlevering ” vil gå fra 4 februar 2019 til 12 februar 2019.

Konkurransen er åpen for alle Toluna-medlemmer over 18 år som bor i ett av følgende land: Argentina, Østerrike, Belgia, Brasil, Colombia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Ungarn, Irland, Italia, Mexico, Nederland, Norge, Peru, Portugal, Russland, Sør-Afrika, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia, United Kongeriket og USA med unntak av ansatte og representanter for arrangørfirmaet, dets klient, dets underleverandører og dets partnere, familiemedlemmer og deres direkte eller indirekte foreldre eller slektninger.

Artikkel II: Deltakelse

For å kvalifisere og delta i trekningen må medlemmene ha deltatt med minst ett lodd på dagen for trekningen:

  • Medlemmet mottar 1 gratis lodd etter at du registrere deg på Toluna
  • Medlemmet vil motta bonuslodd for å fullføre noen undersøkelser
  • Medlemmet kan bytte 1000 poeng for et Toluna Millionær-lodd (det er ingen grense for antall billetter som er oppnådd)
  • Billettene er kun gyldige i løpet av den aktuelle måneden (For eksempel: alle lodd som ble vunnet i juni 2018, gjelder bare for de daglige trekningene i juni 2018)

For å bli trukket må deltakerne ha et profilbilde og må være «aktive» medlemmer:

  • Medlemmet må ha besvart minst 1 undersøkelse i 30 dager før trekningen
  • Medlemmet må ha laget innhold, som inkluderer (men ikke er begrenset til) å legge inn emner, avstemninger eller kommentarer i en diskusjonstråd innen 30 dager før trekningen.

Denne konkurransen er også åpen for alle våre mobilappbrukere og er ikke sponset, autorisert eller godkjent av Apple og/eller Google.

Artikkel III: Nominering og tildeling av vinnere

1 vinner per fellesskap vil bli trukket blant deltakerlandene. Vinnerne vil bli valgt tilfeldig, og hver vinner vil motta et helt middags måltid levert direkte til på døren på Valentinsdagen.

 

Artikkel V: Refusjon av belastninger

Enhver deltaker i konkurransen kan på forespørsel få en refusjon tilsvarende oppkoblingsbelastningen, basert på fem minutters oppkobling med redusert sats.Refusjonsforespørselen skal sendes via post til Toluna SAS sammen med deltakerens bankkontodetaljer, bevis på adresse og et utdrag av en regning fra leverandøren som viser dato og klokkeslett for oppkoblingen, senest 30 dager etter konkurranseavslutningsdato. Brevet må være poststemplet innen fristen. Deltakerens kostnader for porto som er nødvendig med denne anmodningen, vil bli refundert på forespørsel basert på gjeldende standard «brev»-pris.  Kun en refusjonsanmodning per deltaker som er påmeldt i spillet og per konvolutt (samme navn og samme adresse), vil bli vurdert.
Men hvis deltakeren gjør bruk av et ubegrenset internettilbud, gis ingen refusjon fordi deltakeren ikke har hatt noen ekstra kostnader ved å delta i konkurransen.

Artikkel VI: Oppkobling og bruk

Deltakelse forutsetter kunnskap om og aksept av funksjonene og begrensningene til internett, mangelen på beskyttelse av visse data mot mulig misbruk og piratkopiering eller risiko for infisering av virus som sirkulerer på nettet. Toluna SAS påtar seg intet ansvar for noe misbruk eller avbrytelse som skyldes bruk av datamaskinen, internettilgang, telefonlinje eller annen teknisk forbindelse, og for å sende oppdateringer til en feil eller ufullstendig adresse.

Artikkel VII: Prosedyre og ansvar

Deltakelse i denne konkurransen forutsetter utbetinget aksept av bestemmelsene i sin helhet. Enhver uriktig fremstilling eller villedende opplysning, eller bedrageri, vil føre til diskvalifisering. Toluna SAS vil avgjøre alle tvister knyttet til spillet og dets regler. Toluna vil ikke besvare forespørsler som gjelder fortolkning eller anvendelse av disse reglene, mekanismer og former av spillet og listen med vinnere, hverken skriftlig eller over telefon. Toluna SAS forbeholder seg retten, uansett årsak, til å utvide eller annullere dette spillet.

Artikkel VIII: Presentasjon av gevinster  

Toluna SAS kan ikke holde ansvarlig for noen type skade, tap eller tyveri som kan oppstå under levering av sendinger.

Artikkel IX: Enighet om bevis

Bortsett fra i tilfeller av åpenbare feil, er det enighet om at informasjon som resulterer fra Toluna SAS’ spillprosess kan brukes som bevis i enhver tvist knyttet til tilkobling og elektronisk databehandling (EDB) av nevnte informasjon relatert til spillet.

Artikkel X: Jurisdiksjon  

Deltakere aksepterer uten reservasjon at ved å delta i dette spillet gjelder franske lover, inkludert enhver tvist som kan oppstå på grunn av formålet med denne konkurransen eller som er direkte eller indirekte relatert til det, uten å berøre noen lovkonflikter som kan eksistere. Enhver tvist mellom partene ligger utelukkende med jurisdiksjon Grande Instance de Paris Tribunal.

Atikkel XI: Datapersonvern

Under Data Protection Act 6. januar 1978, art. L27, har deltakerne rett til å få tilgang til og korrigere sine data. Ingen personlig informasjon vil bli gitt videre til andre uansett grunn.

Artikkel XII: Rettighet til litterær og kunstnerisk eiendom

I samsvar med lover som regulerer rettighetene til litterær og kunstnerisk eiendom, er reproduksjon og representasjon av hele eller deler av elementene i dette spillet strengt forbudt. Alle varemerker er registrerte varemerker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: