Om Toluna

Toluna.com er en nettverks nettsted som tilbyr deg din egen stemme på nettet. Få meningen din hørt gjennom din meningsmålinger og meninger direkte på Toluna! La andre få hvite hva du tenk, og finn ut om andre mener det samme som deg ved å legge ut meningsmålingene og meningene dine på bloggen din.

Bortsett fra å kunne si hva du vil på nær sagt hvilket som helst tema du velger (vennlist, ingen banning, vold eller ulovlig emner!) Kan du også forme verden du lever i ved å påvirke noen av de ledende produsenter gjennom våre undersøkelser. Kan det bli bedre? Hver tjeneste som nettstedet vårt tilbud er gratis, og for mange av de tiltakene og aktivitetene du kan delta i belønner vi deg med poeng, poengene du tjener kan konverteres til en rekke godbiter med de forskjellige gavekort, over valgmuligheter og loddtrekninger i belønnings seksjon

Hva gjør Toluna.com til det beste nettverks nettstedet? Du og våre 3,7 millioner andre medlemmer, så ikke nøl, bli medlem i dag og finn andre som deg som har noe å si!

2 Svar til “Om Toluna”

 1. Aleksander sier :

  Hei,kontakt oss, hovfor ingen svar?

 2. Aleksander sier :

  Hei, Jeg har prøvd og registrere meg på Toluna siden sist fredag, men når jeg fyller inn min personlige informasjon får jeg bare opp at registreringen ikke er vellykket. Sjekk opplysningene dine. Jeg har sjekke dette flere ganger og alt stemmer. Kan der undersøke dette for meg.

  Du har slettet en mine meninger

  Jeg har sendt 10 meldinger to «kontakt oss»»

  Ingen svar.
  Ingen helper.

  Hvorfor???

  Tusen takk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: